Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nakon odlično primljenog prvog izdanja koncerta školskih bendova 2019., koji se radi nevjerojatno velikog interesa u svom drugom izdanju 2021. pretvorio u festival, od danas su otvorene prijave za treće izdanje Supervala, koje će trajati dva dana, 17.6.2022. i 18.6.2022. u Vintage Industrial Baru.

Prijave za nastup otvorene su za bendove koji izvode autorsku glazbu i/ili obrade te pohađaju osnovnu ili srednju školu.

Svi zainteresirani trebaju na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. poslati sljedeće:
Video poveznica (link) izvođenja barem jedne pjesme
Popunjenu prijavnicu sa svim traženim podacima koja se nalazi na službenoj stranici Supervala (www.superval.hr)

Rok za prijave počinje danas i traje do 31.12.2021. godine.

Nakon isteka roka organizacijski tim preslušat će prijave i 1. veljače 2022. godine objaviti tko nastupa na trećem izdanju festivala.

Superval je nastao kao plod entuzijazma dviju učiteljica zagrebačke Osnovne škole Grigora
Viteza, Ane Bajo i Antonije Radoš, koje su svoje slobodno vrijeme posvetile kreativnom
radu s djecom, a koje u suradnji s poznatim glazbenim promotorom Matom Škugorom i
znanstvenikom u području odgoja i obrazovanja Borisom Jokićem, kroz udrugu Superval
žele nacionalno proširiti i produbiti, u prethodnim godinama u Hrvatskoj zanemarenu priču o mladim ljudima, suvremenoj glazbi i sustavu odgoja i obrazovanja.

Već prvi Superval je nadmašio sva očekivanja kad je koncert bio prebačen iz Malog u Veliki pogon Tvornice kulture, drugi Superval u vrtu Vintage Industrial Bara je, zbog velikog broja prijava odličnih mladih bendova, pretvoren u festival, a kako sljedeće godine želimo omogućiti još kvalitetnije festivalsko iskustvo posjetiteljima i mladim izvođačima, Superval će trajati dva dana! Cilj Supervala je omogućiti školskim bendovima da nastupe kao pravi profesionalci u klupskoj atmosferi, uz tehničku podršku profesionalaca i osjete iskrenu koncertnu emociju pred njima poznatom i nepoznatom publikom.

I u svojem trećem izdanju Superval poziva sve aktivne školske bendove da se prijave i pokažu što znaju.