Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Jedan od najznačajnijih bendova današnjice Radiohead, singlom 'If You Say The Word' prošli je tjedan najavio "Kid A Mnesia" - bogato izdanje kojim će obilježiti 21. godišnjicu izlazaka kultnih albuma "Kid A" i "Amnesiac", prošireno novim materijalima, albumom "Kid Amnesiae", zbirkom dosad neobjavljenih pjesama, snimljenih tijekom 2000. i 2001. godine. Ova impresivna kolekcija bit će objavljena 5.11. u izdanju XL Recordings.

O doista raznovrsnoj i koloritnoj ediciji "Kid A Mnesia", bend kaže: "'Kid A' i 'Amnesiac' postaju punoljetni, a pridružuje im se "Kid Amnesiae", palača sjećanja na polu-zapamćene, polu-zaboravljene svirke i neobjavljene materijale."

rmc

Pjesma 'If You Say The Word' jedna je od odabranih za play listu novog albuma, a na popisu je i dosad neobjavljena studijska snimka pjesme 'Follow Me Arround'

Uz navedeno reizdanje, bend je najavio kako će u suradnji sa studijom Epic Games izbaciti na tržište igru pod nazivom Kid A Mnesia, a bit će dostupna za preuzimanje kada izađe za PC, PS5 i Mac putem službene stranice Epic Storea. Igra također izlazi 5. studenog kao i album.

"Kid Amnesiae" bonus LP tracklist:

SIDE 1

LIKE SPINNING PLATES (‘WHY US?’ VERSION)
UNTITLED V1
FOG (AGAIN AGAIN VERSION)
IF YOU SAY THE WORD
FOLLOW ME AROUND

SIDE 2

PULK/PULL (TRUE LOVE WAITS VERSION)
UNTITLED V2
THE MORNING BELL (IN THE DARK VERSION)
PYRAMID STRINGS
ALT. FAST TRACK
UNTITLED V3
HOW TO DISAPPEAR INTO STRINGS