Novosti
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Otvoreno je limitirano i unikatno izdanje Ferragosto JAM festivala na Orahovačkom jezeru pod nazivom Ferragosto JAM 12.5 uz pridržavanje svih prepisanih mjera Stožera.

Na novoj lokaciji uz jezero smjestila se Ferragosto pozornica koja je na otvorenju ugostila prvu grupu ovogodišnjih headlinera. Velikani regionalne rap scene Ajs Nigrutin & Timbe otvorili su koncertni program svojim jedinstvenim izričajem i zagrijali glasnice publike koja od početka nije krila dobro raspoloženje. Jonathan je svojim uspješnicama i vrlo emotivnom izvedbom razdragao publiku, a s popisa izvedenih istaknule su se „Maggie” i „Try To Get Even” kao najveći okidači glasnih usklika i podrške. Smjenu generacija u prvim redovima izazvao je z++ kojem su ekstatični fanovi dobacivali odjevne predmete na pozornicu i u glas s njim pjevali iz numere u numeru. PipsChips&Videoclips prošetali su publiku kroz najveće hitove i priredili iznenađenje izvevši uživo „Nogomet”. „Poštar lakog sna” stigao je na Ferragosto, a to je bio znak da je vrijeme za disko plesnjak pod šarenim svjetlima reflektora uz Kozmodisko koji je trajao do ranih jutarnjih sati. Prvi festivalski dan, iako u jednom trenutku ukrašen kišom, održao se u duhu šarolikog glazbenog senzibiliteta Ferragosto publike te je pokazao da unatoč situaciji ostaje vjeran svojim najsvjetilim karkteristikama.

fj

Posjetitelji na ulazu trebaju predočiti COVID potvrdu, potvrdu o prebolijevanju, primanju prve ili druge doze cjepiva ili negativan test s punkta za testiranje. Testiranje će se vršiti danas od 17:00 do 23:00 po cijeni od 60 kn, a ohrabrujemo sve one koji će se testirati na ulazu da se unaprijed naruče putem linka app.medico.hr slijedeći upute objavljene na društvenim mrežama festivala.
Festivalske i jednodnevne ulaznice mogu se kupiti na ulazu, cijena jednodnevne ulaznice za petak i subotu je 120kn, a cijena fesTivalske ulaznice je 200kn.



Izvještaji



Krcata prva večer desetog Drito festivala


Prvi dan Rock Massacre festa u grunge tonu


CHUIte i poCHUite kako su CHUI osvojili Split


ekstaza u Tvornici na promociji novoga albuma Jonathana


Brkovi potpisivali vinil u Dirty Old Shopu


Bajaga i Instruktori u Tvornici


Galerija fotografija: Ozric Tentacles i Silas & Saski


Finntroll, Metsatöll i Suotana u Vintageu


Galerija fotografija: Ljetno kino u klubu Sax!


Galerija fotografija: Gajnice vrište


Silovita nesebičnost Manntre


Jelusick u riječkom Pogonu kulture - Ima li nade za nas?


Jelusick u Tvornici kulture


Savršeno pakleno uz Savršene Marginalce u rasprodanom Vintageu


Psihomodo pop u Karlovcu startao s velikom turnejom


Galerija fotografija: Patriarchy, Popsimonova i Void Vision


The Croatian Pink Floyd Show oduševili u Tvornici Kulture


Kal's Penny koncertnom promocijom predstavio album "Threshold"


Gretta proslavila 20 godina postojanja