Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Prvi Zadar Sunset festival privukao je maksimalan broj posjetitelja. Prema odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite te u dogovoru s lokalnim stožerom dozvoljen broj posjetitelja po danu je bio tisuću. Obje su večeri bile rasprodane do posljednjeg mjesta, a svi su morali imati EU Digital Covid certifikat ili negativan test.

zsf

“Festival je ispunio sva očekivanja kako publike tako i nas u organizaciji. Mjere su poštovane prema svim preporukama i to je ono najvažnije. Već danas krećemo s planiranjem i pripremom novog izdanja za koji vjerujemo da će biti još veće i programski bogatije!” – izjavio je Drago Vukelić iz BSH Events.

ZSF by EDGE 10

Lokacija tik do instalacije Pozdrav Suncu pokazala se izvrsnom. Sam zalazak Sunca bio je dirljiv prizor, slike s ovog Festivala već danas putuju diljem svijeta kao nova glazbena razglednica Zadra. Izvrsna energija i ples dugo će ostati u sjećanju svima koji su posjetili Festival koji već danas najavljuje novo izdanje 2022. godine. Talijanska techno diva Deborah de Luca opravdala je epitet jedne od vodećih DJ-ica svijeta. Svojim hitovima, ali i dobro poznatim evergreenima u svom aranžmanu razveselila je zadarsku publiku. Nju su činili posjetitelji iz čak 32 zemlje među kojim su SAD, Kanada, Njemačka i druge. Uz nju su u drugoj večeri Festivala nastupili i Andrologic, Damian Leboss i Neroa te Puff Puff-e.

ZSF by EDGE 1

ZSF by EDGE 16

ZSF by EDGE 19

ZSF by EDGE 27

ZSF by EDGE 31