Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Senzacionalna vijest pristigla je danas od grupe Whitesnake. Dino Jelusić postao je član ovog legendarnog hard rock benda. Samu vijest potvrdio je i Dino na svojim društvenim mrežama.

Veliki David Coverdale, u vijesti kojom objavljuje dolazak mladog glazbenika, je tom prilikom kazao: Apsolutno sam oduševljen što mogu poželjeti dobrodošlicu izuzetno nadarenom DINI JELUSICU u u Whitesnake. Naše oči i uši su bile na njemu kada smo prije dvije godine zajedno svirali Zagrebu. Voljet ćete ga!

Niti Dino nije bio ništa manje oduševljen te je kazao: Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda.

l

U predstavljanju novog člana, na Whitesnakeovoj stranici još je objavljeno: Dino Jelusick je pjevač / multiinstrumentalist iz Hrvatske. Član je multi-platinaste grupe Trans-Siberian Orchestra, a prethodno je bio dio Dirty Shirleya (s Georgeom Lynchom), Animal Drivea te je snimao s mnogim drugima. Dino pjeva, svira i snima od 5. godine. Osim što je frontmen, glavni instrument su mu klavijature, ali svira i bas, gitaru i bubnjeve. Završio je glazbenu akademiju i bavio se kazališnim radom.

Od srca čestitamo Dini Jelusiću.