Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Jedan od vodećih DJ-a današnjice Dennis Cruz nastupio je u Zagrebu. Ovo glazbeno gostovanje održano je na otvorenoj pozornici u sklopu Jadran filma. BSH studio vratio je osmijeh na lice Zagrepčanima. Poštujući sve propisane epidemiološke preporuke ovaj je događaj najbolja pozivnica za BSH Island koji nas na Pagu očekuje već za nekoliko dana.

Šarmantni Španjolac zaraznog zvuka hitovima kao što su Fever, Better Than Me, Bad Behaviour, Los Corazones potvrdio je zašto je upravo on jedan od vodećih glazbenika današnje svjetske urbane scene. Za svoj kvalitetan rad nominiran je za brojne prestižne nagrade kao što su najbolji tech-house DJ, najbolji španjolski umjetnik, najbolji DJ i najbolji producent Viciousa.

dj

U njegovoj, ali i glazbi drugih uživat ćemo ponovno na BSH Islandu koji nas od 1. do 5. srpnja očekuje na nekoliko lokacija na otoku Pagu. Tada će u NOA beach klubu te u klubu Kalypso nastupiti svjetske DJ zvijezde Ilario Alicante, Mathame, Paco Osuna, Sidney Charles, Andrew Meller, Brina Knauss, Eldon, Ki Creighton, Joseph Edmund, Dennis Cruz, Luca Donzelli, Mar-T i Tolstoi. Hrvatsku pak predstavljaju domaće snage Aldo Morro, Dea Tosh, DJ Organic, Full Ferry, Mony, Pablo Panda i Yakka. Uz klupska događanja, tu su izleti brodom te brojna druga iznenađenja. Glazbeno gostovanje na tvrđavi Fortica zasigurno će biti za dugo pamćenje.

Ulaznice za BSH Island glazbena događanja mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr

Foto 3

Foto 17

Foto 17

Foto 17