Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ranije tijekom ovog mjeseca pjevačica Miley Cyrus objavila je obradu pjesme Doll Parts u emisiji Howarda Sterna. Ovo je izvorno pjesma grupe Hole, a otpjevana od strane Courtney Love, žene pokojnog frontmena Nirvane Kurta Cobaina.

Courtney je bila dirnuta gestom Miley Cyrus i podržava obradu pjesme. Zatim je pjevačica objasnila kako je nastala spomenuta pjesma i kako je završila u braku s ikonom Nirvane.

„Pjesmu Doll Parts napisala sam u 20 minuta u ženskom toaletu u Cambridgeu u Massachusettsu. Većinu riječi pjesme napisala sam na ruku jer sam ostala bez papira. Pjesma je prvi puta emitirana sat vremena kasnije, u Virgin Recordsu.“

„Pjesma govori o dječaku čiji je bend napustio grad, s kojim spavam, za kojeg sam čula da je spavao s još dvije djevojke, ovo je bio moj način da mu kažem da je je***i idiot ako ne odabere mene i koju ću mu strast i ljubav pružiti ako izabere baš mene. Dobre pjesme ne dolaze u razmaku od 20 minuta, ali ovoga puta to nije bio slučaj. Na kraju sam se udala za tog tipa."