Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Progressiv metal legende Dream Theater snimili su medley blagdanskih klasika nazvan "The Holiday Spirit Carries On", javlja magazin blabbermouth.com. Isječak iz pjesme možete poslušati u nastavku.

U priopćenju za medije bend je naveo: Otkazivanjem svjetske turneje članovi koncertnog tima grupe Dream Theater nisu imali prilike normalno raditi kao što bi radili u 2020. Molimo vas da ih podržite kupnjom ekskluzivne blagdanske pjesme. Sav prihod će ići ovim predanim ljudima koji neumorno rade kako bi koncerti Dream Theatrea bili mogući.

U video poruci kojom najavljuje pjesmu, gitarista John Petrucci je kazao: Od kada nas je COVID-19 pandemija pogodila ranije ove godine, svi koncerti u živo i sve turneje su stale, ostavivši desetke tisuća tehničara i ostalih članova tima bez postla većinu 2020.

Na njega se nadovezao klavijaturista Jordan Rudess riječima: Naš tim nam je kao produžena obitelja. Rade nevjerojatne stvari za nas - pomažu nam da napravimo odličan show diljem svijeta, stoga smo im se odlučili odužiti ovim božićnim medleyem kako bi im pomogli i omogućili im odlične blagdane.

Pjevač James La Brie je kazao: Tu su svaki puta kada idemo na turneju čineći svaku večer magičnom. Ovi tehničari rade vrlo naporno. Postali smo vrlo bliski s njima.

Bubnjar Mike Mangini je nastavio: Kupovinom božićnog medleya izravno podržavate te ljude koje ne vidite kada dođete na koncert, ali zbog kojih je koncert moguć.

holiday spirit

Dream Theater - "The Holiday Spirit Carries On" (naslovnica)

Basista John Myung je zaključio: I to je najmanje što možemo učiniti za njih. Odlična su ekipa koja puno toga radi za nas.

Pjesma "The Holiday Spirit Carries On" dostupna je putem stranice dreamtheaterofficial.bandcamp.com/ po cijeni od svega 2,99$.