Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Dok čekamo sljedeće ljeto i 19. izdanje Seasplash festivala koje će se održati od 15. do 18. srpnja na Martinskoj, ove "krizne" dane prebrodit ćemo s nikad objavljenim arhivskim snimkama sjajnih festivalskih nastupa. U 2008. godini Seasplash se održao po 6. put i to na Monumentima u Puli kada je nastupilo preko 50 izvođača u četiri festivalska dana. Kroz sljedećih par tjedana premijerno ćemo gledati snimke koncerata i to kroz dva Seasplash streama, 28. listopada i 4. studenog. Video materijale je snimio Trip To Zion crew, koji je te godine radio live video projekcije na glavnoj pozornici.

U Stream pt. 1 u srijedu, 28. listopada, uživat ćemo u koncertu legendarnog roots-reggae vokala Prince Alla kojem je to bio prvi nastup na Seasplashu, i to uz pratnju Najavibes Banda. Ta godina ostat će u pamćenju i zbog prvog nastupa poznatih New York Ska Jazz Ensemblea u Hrvatskoj. Premijerno su te godine nastupile i domaće uzdanice ST!llness iz Hrvatske te Sopot iz Bosne i Hercegovine, te drugi nastup slovenskih Red Five Point Star koje također gledamo u srijedu.

Tjedan nakon toga, Stream pt. 2 donosi nam nastup jednog od najvećih britanskih dub actova - Vibronics, koji su tom prilikom ugostili na vokalima Parveza (Dub Factory) i Madu Messengera. Stream nam donosi i premijerni nastup slovenskog live dub benda Dubzilla te ska-reggae bend iz Francuske - Fizcus.

Datumi i ulaznice za 19. Seasplash festival

Objavljeni su datumi 19. Seasplash festivala koji će se održati od 15. do 18. srpnja 2021. te su u prodaji i prve festivalske ulaznice superranograbilice.

Svi inozemni gosti koji su bili na Corona Dance izdanju ostvarili su pravo da besplatno prisustvuju na 19. Seasplash festivalu. Svi koji nisu uspjeli doći, a kupili su ulaznice u pretprodaji za ovogodišnje izdanje, iste mogu iskoristiti i za upravo najavljeno 19. izdanje festivala.