Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Publika širom svijeta prošlih je godina uživala u međunarodno hvaljenim No Sleep partyjima s kojima je EXIT obišao metropole poput New Yorka, Londona, Sao Paula, Rima, Barcelone i brojnih drugih. No Sleep muzička platforma u međuvremenu je izrasla u samostalni festival u Beogradu, koji je nakon prva dva izdanja, na posljednjoj dodjeli Europskih festivalskih nagrada, održanoj početkom ove godine, proglašen za Najbolji novi festival u Europi.

Fanovi No Sleep partyja morat će se strpiti do iduće godine, ali će im u tome pomoći novi kratki film sa nikad prije viđenim kadrovima EXIT festivala iz 2019. godine! Tradicionalno uzbudljiv program i prošlog ljeta bio je složen u suradnji s nekim od vodećih svjetskih klubovima kao što su to njemački Mixed Munich Arts, brazilski D-Edge i gruzijski fenomen Bassiani. Krunu nesanih noći na Exitu po mišljenju mnogih ljubitelja elektronske muzike donio je globalno popularni serijal All Day I Dream, koji je krenuo iz Brooklyna i svoje specifične partyje prenio na dobro poznate otoke Ibizu i Mikonos, ali i proslavio brojne atraktivne destinacije poput Petrovaradinske tvrđave.

„Premotavanje filma“ kroz podsjećanje na četiri sjajne noći i jutra na Petrovaradinskoj tvrđavi ujedno su idealan uvod u nadolazeću objavu izvođača za 2021. godinu, kada će od 8. do 11. srpnja EXIT proslaviti dva desetljeća svog rada. Među izvođačima čija će imena biti poznata idućeg tjedna, nalazit će se i nekoliko prvih imena za kultnu No Sleep Novi Sad pozornicu.

Obilježavanje 20 godina Exita počelo je još u rujnu s LIFE Stream projektom, koji je nakon pokretanja u Amsterdamu 2019. godine uz podršku organizacije za zaštitu životne sredine Greenpeace, ove godine nastavljen u suradnji sa Svjetskim programom za hranu Ujedinjenih naroda (UNWFP), najvećom humanitarnom organizacijom na svijetu i aktualnim dobitnikom Nobelove nagrade za mir.

Ovogodišnje izdanje LIFE Stream projekta zabilježilo je čak pet milijuna gledatelja iz cijelog svijeta, a sljedeća godina donijet će još širu suradnju Exita i UNWFP, koji će poput našeg najvećeg festivala, takođe obilježiti jubilej! Ova organizacija Nobelovu nagradu za mir je dobila za čak 60 godina neumornog rada na pružanju pomoći ugroženom stanovništu širom svijeta koje pati od gladi uzrokovane konfliktima i prirodnim katastrofama, a odnedavno i jednom od dosad nesagledanih posljedica pandemije.

Iduće godine EXIT će se održati od 8. do 11. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi uz nastupe nekih od vodećih svjetskih zvijezda, kao što su Tyga, David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz i Boris Brejcha kojima će se uskoro pridružiti novi niz izvođača. Promotivni kontigent ulaznica po cijeni od 495 kn i uštedu od 40% u odnosu na finalnu cijenu, prodaje se putem službene stranice exitfest.org i prodajne mreže Entrio.hr.

Sve ulaznice kupljene za EXIT 2020. vrijede i za festivalsko izdanje 2021. godine, i to uz dodatne pogodnosti za pokazanu vjernost usred pandemije, poput mogućnosti osvajanja doživotne ulaznice za EXIT, dodatnih narukvica za pristup samoj pozornici na spektakularnoj mts Dance Areni, pretvaranja regularne u VIP ulaznicu, te EXIT modnih paketa i majica, dok će svima koji sačuvaju svoju ulaznicu biti omogućeno 20% popusta na EXIT majice i suvenire po vlastitom izboru. Fanovima koji su zatražili povrat novca, isti će biti isplaćen od 21. listopada 2020, čak 10 mejseci prije zakonskog roka, a ako su se u međuvremenu predomislili i požele zadržati ulaznicu, povrat i dalje mogu stornirati slanjem osobnih podataka na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..