Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Sljedećeg mjeseca održat će se dobrotvorna aukcija na kojoj će glavni predmet predstavljati gitara potpisana od strane Roberta Planta (Led Zeppelin) i Tonyja Iommija (Black Sabbath).

Dobrotvorni događaj objavljen od strane aukcijske kuće „Julien's“ ići će u korist MusiCaresa, dobrotvorne organizacije koja pruža pomoć glazbenicima i glazbenoj udruzi profesionalaca u ovo doba potreba. Održat će se 9. rujna u Beverly Hillsu te online putem stranice juliensauctions.com, s mogućnošću nadmetanja koje započinje 17. kolovoza. Neki od predmeta uključuju gitaru Gibson SG Standard '61 u vintage boji trešnje potpisanu od strane Roberta Planta i Tonyja Iommija i gitaru Paul Reed Smith Limited Edition koja je posebno izrađena za Carlosa Santanu i koju je on osobno potpisao.

Ostali predmeti su crne ukulele Fender California Coast sa žutim uzorkom potpisanim od strane Billie Eilish, zatim potpisana litografija „Decades 50's“ Ronnieja Wooda te tamno siva kožna jakna koju je nosio Barry Gibb iz benda Bee Gees. Ovo su još neki od poznatih pjevača čije su se stvari našle na aukciji, a to su Eric Clapton, Joan Jett, Ozzy Osbourne, Cher, Willie Nelson, Elton John, Tom Jones, Rascal Flatts i Bono. Detaljniju listu provjerite OVDJE. Osim pjevača, neprofitna organizacija „All Within My Hands“ osnovana od strane Metallice, donirala je novčana sredstva većem broju udruga, pa tako i MusiCaresu.

U ožujku ove godine organizacija bivšeg „Beatlea“ Georgea Harrisona „Material World“ donirala je 500 tisuća dolara fondu MusiCare i organizacijama Save the Children te Medecins Sans Frontieres.