Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Bivši gitarist Fleetwood Maca Lindsey Buckingham izveo je 4 akustične pjesme, a to je ujedno bio i njegov prvi nastup nakon srčanog udara i operacije srca koju je imao prošle godine.

Buckinghamova žena Kristen tada je objavila kako je gitarist pretrpio srčani udar koji je iziskivao hitnu operaciju, što je značilo odgodu turneje i svih nastupa. Glazbenik je objavio izmjenu solo turneje za ovu godinu, s veljače na travanj i svibanj, ali je ona odgođena zbog pandemije koronavirusa.

U petak, 7. kolovoza, Buckingham je odsvirao 4 akustične pjesme putem Zooma za glazbenu kompaniju Nutanix, a riječ je o pjesmama Fleetwood Maca sljedećim redom: „Never Going Back Again“, „Big Love“, „Trouble“ i „Slut Us Down“.

„Ova pandemija za mene predstavlja nekoliko godina u kojima su mi se dogodile stvari kojima se nisam nadao,“ rekao je Buckingham putem Zoom poziva.

„Prva od tih nekoliko [stvari] bila je izlazak iz Fleetwood Maca, a druga stvar operacija srca i ugradnja srčane premosnice, kojoj se nisam nadao. Moglo bi se reći da ova pandemija zaokružuje tercet događaja kojima se nisam nadao u svome životu.“

U međuvremenu, Fleetwood Mac objavit će bogati CD box set koji prati rane godine benda između 1969. i 1974. godine.