Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Metal Börje, vlasnik kanala na Youtubeu, finski influencer s preko 5 i pol tisuća pratitelja, kreirao je vlastiti virtualni „susret“ dvaju metalskih divova: Metallice i Iron Maidena. Svoj enormni kreativni napor usmjerio je prilagođavajući hit Metallice "Enter Sandman" iz 1991. stilu izvedbe Irona Maidena.

Seriju svojih neobičnih snimaka Börje je započeo tako što je prije toga napravio verziju istu pjesme Metallice, ali u stilu Slipknota.

U međuvremenu, obožavatelji Metallice, koji su željni njihovog novog materijala izgleda da na to neće morati dugo čekati. Naime, uspostavilo se da bend tijekom ove sad već dugotrajne COVID-19 krizne situacije marljivo radi na novim pjesmama.

Ovu je vijest za 'The Vinyl Guide' potvrdio Rob Trujillo, basist Metallice. „Svakodnevno smo bili u kontaktu, radili u vlastitim kućnim studijima, razmjenjivali ideje i o tome obavještavali ostale“, rekao je Rob, „Komuniciramo svaki tjedan, što je stvarno sjajno, jer jedinstvo benda unatoč razdvojenosti jače je nego ikada. I dok nadograđujemo ono što smo individualno stvorili, uzbuđeni smo pojavom novih ideja.“

I Lars Ulrich, bubnjar Metallice, potvrdio je kako postoji velika vjerojatnost da bend svoju stanku u nastupima iskoristi za snimanje nove, „karantenske“ ploče. Bit će im to prvi studijski projekt otkako su 2016. objavili svoj deseti album „Hardwired ... To Self Destruct“ koju je jednako dobro primila kako kritika tako i publika.