Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Lego, najpoznatiji svjetski proizvođač dječjih slagalica, predstavio je novi set na temu Beatlesa koji omogućuju obožavateljima slaganje portreta svjetski poznate legendarne liverpulske četvorke.

S obzirom da se i odrasli sve češće ponašaju kao djeca, nove serije ovoga proizvođača igračaka, usmjerene su ciljano prema odrasloj publici. Serije pod nazivom "Lego Art" nude obožavateljima mogućnost izrade zidnih dekoracija ikona pop kulture kao što su likovi iz filmova „Star Wars“ i „Iron Man“ ili serija crteža Andyja Warhola na temu Marilyn Monroe.

Ljubitelji glazbe mogu ponijeti kući Lego s portretom svog omiljenog člana ovoga benda: Johna Lennona, Paula McCartneya, Georgea Harrisona ili Ringa Starra", istaknuli su u priopćenju za javnost. Portreti su u stvari napravljeni prema fotografijama koje su bile u prilogu poznatog Beatlesovog bezimenog, tzv. 'White Albuma'.

Od svakoga seta mogu se stvoriti četiri jedinstvena portreta ili prikupiti sva četiri te tako prikazivanje cijeli bend, jedan pored drugog. Set 'Beatles Lego Art' popraćen je, naravno, pratećim zvučnim zapisom, čija je uloga ispunjavanje vremena kako bi korisnik s veseljem složio njezinih ukupno 2933 komada. Jer, naravno, kad slušate dobru glazbu, vrijeme vam prolazi brže.

Slike članova Beatlesa napravljene su u malim, kružnim komadićima, a ne tradicionalnim „ciglastim“ pločicama na koje obično prvotno pomislimo kad netko spomene lego-kockica. Svaki komplet stoji 119,99 USD, što iznosi ukupno oko 480 USD, ako želite imati cijelu seriju. Mrežne stranice „Brick Fanatics“ koje informiraju zaljubljenike ovih vrsta slagalica, najavile su da će kompleti biti dostupni u SAD-u u rujnu ove godine, ali na službenoj mrežnoj stranici Lega piše neodređeno da će „proizvodi biti dostupni uskoro."

Ovo nije prvi put da su se Beatlesi „uvukli“ u čarobni svijet Lega. Ovaj danski proizvođač igračaka prethodno je objavio komplet 'Yellow Submarine', napravljen prema glasovitom animiranom filmu George Dunninga iz 1968., koji je nastao nadahnut glazbom Beatlesa.