Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Američki glazbenik, frontman Foo Fightersa te bivši bubnjar Nirvane Dave Grohl potvrdio je glasine da planira napisati memoare.

U razgovoru s magazinom „Entertainment Weekly“ rekao je kako je upoznao književnog agenta na roštilju koji mu je predložio suradnju s piscem iz sjene – osobom koja bi umjesto Grohla bilježila njegove uspomene. Grohlu se ideja da netko drugi zapisuje njegovu životnu priču nije svidjela. Dolazim iz obitelji pisaca i uvjeren sam da sam crna ovca, ali nisam tako loš. Tako da sam odlučio, ako ću ikada napisati knjigu – napisat ću je vlastoručno. Razmišljam o tome već godinama ali pod A: nikad nisam imao vremena i pod B: nikada se nisam osjećao spremnim jer svaki dan dogodi mi se nešto novo o čemu bih pisao. Ne želim napisati tipičnu autobiografiju. Možda zbirku anegdota, njih većina rockera ima napretek.

Grohl se već okušao u pisanju kratkih priča na svom Instagram profilu @davestruestories koji sadrži pet objava, a njegovi Foo Fightersi pripremaju objavu svog desetog studijskog albuma kojeg je Grohl usporedio s „Let's Dance“ legendarnog Davida Bowieja.