Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Live Nation je objavio kako će se sljedećeg tjedna na Novom Zelandu održati dva događaja uživo u kojima će posjetitelji biti na socijalnoj distanci.

Koncerti, koje je tvrtka nazvala „Ponovo zajedno“, započet će sljedećeg petka, 29. svibnja, u Aucklandu u dvorani The Tuning Fork. Koncerti će biti prvi događaji uživo u prisustvu publike od početka pandemije koronavirusa. Serijal „Ponovo zajedno“ sadržavat će pregršt omiljenih izvođača s Novog Zelanda.

Sljedeći petak nastupit će komičari Urzila Carlson, Ray O'Leary, Ruby Esther i Nicka Rado. Sljedeću večer na pozornicu će se popeti soul pjevačica Hollie Smith. Događaji su ograničeni na sto članova publike koji će biti podvrgnuti mjerenju temperature i nadziranjem kontakata po ulasku u mjesto održavanja, a osoblje će nositi zaštitne maske i rukavice.

Stuart Clumpas, predsjednik Live Nationa u Novom Zelandu, uzbuđen je zbog organizacije navedenih događaja. „Sigurnost naših umjetnika, publike i osoblja uvijek je glavni fokus na događanjima uživo, a posebno u ovom trenutku", rekao je Clumpas. „Naše osoblje naporno radi na otvaranju vrata javnosti i cilj nam je pružiti ne samo sjajno iskustvo nastupa, već i ono koje se pridržava svih dodatnih zdravstvenih i sigurnosnih mjera opreza i mjera u skladu s vladinim savjetima.“