Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Metallica je izbacila u prodaju limitirano izdanje viskija Blackened. Kako kažu, razlika između standardnog i limitiranog izdanja je u glazbi koja je svirala tijekom procesa starenja, javlja Ultimate Classic Rock.

Nakon što je početkom 2018. najavljen Blackened, otkriveno je da u prostorji gdje su bačve s viskijem spremljene trešti glazba Metallice, što omogućava viskiju da prodre dublje u bačvu, a time dođe i do poboljšanja okusa.

U objavi za medije, odaslanoj povodom izlaska spomenutog limitiranog izdanja, otkriveno je da je novu listu sastavio glavni destiller i tehnolog Rob Dietrich. Time je po prvi puta netko izvan benda odabrao pjesme.

bleckened

Kada sam ju vidio, zavolio sam Robovu listu i raznolikost pjesmama, kazao je bubnjar Lars Ulrich. Sviđa mi se što je odabrao dvije dublje pjesme s turneje "Damaged Justice", sviđa mi što su obje ere Binge & Purge i Through the Never zastupljene, a čak se dotaknuo i albuma Helping Hands, tako da se vidi da nije površno pristupio zadatku.

Viski će se prodavati u kutiji s dva 12" oslikana vinila, na kojima će se naći pjesme korištene u procesu stvaranja, te prvo izdanje Bleckened magazina.