Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Intenzivna prepirka između bivših frontmena Screeming Treesa i Oasisa traje još od sredine devedesetih godina prošlog stoljeća. Cijelu je priču dodatno zahuktao Mark Lanegan kada je u Tweetu prozvao Liama Gallaghera da je 1996. otkazao američku turneju Oasisa samo kako bi izbjegao navodnu dogovorenu tučnjavu s Laneganom.

Spomenutu neodržanu tučnjavu između dvojice kontroverznih frontmena u Miamiju navodno je inicirao sam Gallagher ismijavajući ime Laneganova benda. Kroz posljednja desetljeća Gallagher i Lanegan su se međusobno nazivali raznim maštovitim imenima i nadimcima te osuđivali jedan drugoga zbog korištenja određenih ilegalnih supstanci.

U svojim memoarima, Lanegan je Gallaghera nazvao „pozerom i nasilnikom kojeg prezire“ na što mu je Gallagher putem Twittera odgovorio: „Mark, ovako ja vidim cijelu situaciju: pitao sam te kako ti se zove bend i iz šale sam ga nazvao drugačije. Ti si napeti narkoman bez smisla za humor. Lažljivac koji pokušava prodati svoju knjigu.“ Očito, ova rasprava neće tako skoro završiti te možemo samo pratiti u kojem će se smjeru razvijati.