Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Stevie Nicks, američka pjevačica i kantautorica koja je vjerojatno najpoznatija po radu s grupom Fleetwood Mac, otkrila je javnosti kako provodi vrijeme sveopćeg izolacijskog „kućnog pritvora“. U razgovoru za Rolling Stone, rekla je kako je svu kreativnu energiju usmjerila na rad na filmu koji je inspiriran 'Rhiannonom', legendarnim hitom Fleetwooda Maca.

"Prošle sam godine objavila svima da ću se po završetku turneje Fleetwooda Maca, posvetiti radu na svojem scenariju za film o 'Rhiannonu', napravljenom po pjesmi koju su nadahnuli klasični, velški mitovi.

„Imam gomilu prikupljenih pjesama koje prikupljam već tridesetak godina. Moguće je da ću i te stihove uglazbiti, jer u novonastaloj situaciji - imam vrijeme cijeloga svijeta.“

Dok je opisivala život u karanteni Stevie je rekla: "Ukoliko ne brinemo o djeci, raspolažemo vremenom kojega možemo rasporediti na sve što smo do sada željeli učiniti a nikada nismo stigli. Tako treba na to gledati…“

Stevie Nicks bila je nominirana za nagradu Grammy čak sedam puta, a osvojila ga je 1977. kao članica Fleetwood Maca u kategoriji za najbolji album godine s albumom „Rumours“. Godine 1998. primljena je u Rock and Roll Hall kuću slavnih, zajedno s ostalim članovima matične grupe. Posljednja ju je turneja, izgleda, umorila.

„A možda bih čak surađivala i s nekim drugim izvođačima“, priznala je i na kraju veselo zaključila: „Ne znam točno što želim raditi, jedino znam da ne želim ići na turneju."