Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Rok Bulevar je grupa iz Beograda nastala 8. ožujka 2010. Iste godine snimaju svoj prvi singl “Od pozadi ili s preda” koji nailazi na dobar prijem, kako kod publike, tako i kod medija. Ubrzo nakon toga bend izbacuje još dva singla, “Rumba” i “Rokenrol je živ”. Za ovu godinu najavili su novi album, a najnoviji singl poslušajte u nastavku.

Javnosti su postali poznati preko Karavana 202, svirali su diljem Srbije, a bili su hit tjedna i mjeseca na radiju 202, upravo pjesmom “Od pozadi ili s preda”.

Grupa je svirala na nekoliko festivala, od kojih bi se mogli izdvojiti kao najznačajniji: Most Fest, Beer Fest, Fish Fest, Zaječarska gitarijada itd..

2011. godine snimaju album koji se zove po istoimenoj pjesmi “Rokenrol je živ”, a album nailazi na dobre kritike, i postaje proglašen za album godine po izboru slušatelja Radija 202.

U jesen 2014. godine je izašao i drugi album, koji se zove po istoimenoj pjesmi “Zvuk slobode”.

Rok Bulevar trenutno nastupa redovno u Srbiji i regiji, a od 2016. redovno promoviraju nove singlove za predstojeći treći album, čija se promocija očekuje na jesen 2020. Trenutno aktualni singl je pod nazivom Emina, a najavljen je i dolazak novog bubnjara.

Postava Rok Bulevara:
Marko Vidojević (Beograd) – Vokal, gitara
Vuk Đokić (Beograd)– Bas gitara, prateći vokal
Marko Barac (Pljevlja) - Bubanj