Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Kanadski glazbenik, producent i jedan od najutjecajnijih izvođača svih vremena prethodnog je tjedna objavio pjesmu „Toosie Slide“, koja je debitirala na prvom mjestu Billboardove Hot 100 ljestvice. Drake je time postao prvi muški izvođač u povijesti koji je tri puta uspio ostvariti taj rezultat.

Pjesma je u prvom tjednu objave samo u SAD-u ostvarila više od 55 milijuna streamova, čime je dospjela i na prvo mjesto Streaming Songs ljestvice. Drake je za pjesmu predstavio i službeni video snimljen u njegovom domu, a čiju režiju potpisuje Theo Skudra

Singl „Toosie Slide“ popraćen je i originalnom koreografijom koju je osmislio popularni američki plesač Toosie, a koju su na društvenim mrežama otplesala brojna slavna imena, među kojima i Justin Bieber i LeBron James.

Preostale dvije pjesme kojima je Drake debitirao na prvom mjestu Billboardove Hot 100 ljestvice bile su „God's Plan“ i „Nice For What“, obje objavljene 2018. godine. Popularni glazbenik do danas je prvo mjesto spomenute ljestvice zauzeo čak sedam puta, dok se na vrhu Billboardove Hot R&B/Hip-hop ljestvice našao 20 puta.