Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nakon što su se prošle godine My Chemical Romance ponovo okupili poslije šest godina stanke, njihova je povratnička turneja odgođena kao i sva ostala javna okupljanja uslijed aktualne situacije u svijetu.

Gerard Way je „slobodno“ vrijeme socijalnog distanciranja iskoristio kako bi iznenadio obožavatelje objavom nekolicine nedovršenog samostalnog materijala, na kojem trenutno radi. Materijal je prigodno nazvao „Distraction or Despair“ (Distrakcija ili očaj) jer su, kako kaže, to jedine dvije stvari između kojih balansira u ovom razdoblju.

Pjesme variraju od eksperimenata u trajanju od četrnaest sekundi (primjerice „Success!“) do gotovo dovršenog materijala poput „Phoning It In“ koju je Way zamislio kao prvi samostalni singl. Iako je spomenutu „Phoning It In“ imao namjeru podijeliti sa svijetom, primarni je cilj ostatka materijala dostupnog na SoundCloudu zabava obožavatelja.

Što se tiče My Chemical Romancea, Way i dečki se nadaju da će sa svjetskom turnejom koja se trenutno trebala odvijati početi krajem godine.