Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Powerhouse groove metalci, Lamb of God, spremni su izdati novi album, nazvan po samom bendu. Na izašlom traileru, gitarist benda Mark Morton, objašnjava ilustraciju albuma i njezino značenje te o procesu nastanka albuma. Videe pogledaje u nastavku.

Novi album bit će objavljne 8. svibnja one godine i bi će njihov prvi objavljeni album u 5 godina te, ujedno, prvi s novim bubnjarom Artomm Cruzom.

Album je mješavina individualnog doprinosa svakog člana benda, izmiksanog tako da postiže jedinstveni stil. Gitarist Mark Morton i Willie Adler nabrijali su album s hrpom rifova, uzevši u obzir ono po čemu je LAMB OF GOD poznati. Bez premca, riječ je o postignutoj novoj razini. Bubnjar Art Cruz debitirao je na ovom albumu, odsvirao je sa velikom strašću, znojnom i ekspanzivnom dinamikom. Glavni vokal D. Randall Blythe je ljut, pronicljiv i informiran kao i uvijek. Nikad jedan od onih koji se smanje pred tamnim aspektima naše prirode, Blythe je odradio izniman posao bez premca, kako i samo priliči Lamb of God-u u 2020., kazao je Mark.

Usred pisanja ovih deset pjesama, bend je nakratko uzeo stanku kako bi se kao glavna podrška pridružili Slayeru na njihovoj "The Final Campaign" turneji. Nakon mnogobrojnih mjeseci sviranja vlastitih najboljih pjesama, LAMB OF GOD se vratio snimanju albuma te je za to angažirao poznatog producenta Josha Wilburia (KORN, MEGADETH, GOJIRA, TRIVIUM). Na albumu se pojavljuju i gosti, poput Jameya Jasta iz Hatebreeda i Chucka Billya iz Testamenta.

Popis pjesama:

1. Memento Mori
2. Checkmate
3. Gears
4. Reality Bath
5. New Colossal Hate
6. Resurrection Man
7. Poison Dream (feat. Jamey Jasta)
8. Routes (feat. Chuck Billy)
9. Bloodshot Eyes
10. On The Hook