Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna

Legendarni Nick Cave obećao je obožavateljima, u novoj objavi na svom blogu u kojoj se dotaknuo i panike oko koronavirusa, da će ih turneja njegovih Bad Seedsa odgođena zbog trenutne situacije u svijetu ostaviti paf.

Europska turneja, koja je trebala trajati od travnja do lipnja ove godine, odgođena je početkom ožujka bez, za sada, objave novih datuma.

Kada su ga obožavatelji upitali kako provodi dane za vrijeme ovog socijalnog distanciranja, Cave je rekao da „razmatra razne projekte“ kojima bi svoje vjerne obožavatelje zabavljao dok se ne vrati koncertima. Osvrnuo se i na sve što je radio tijekom ove kalendarske godine te naveo rad s Warrenom Ellisom i simfonijskim orkestrom iz Sydneyja, planiranje svoje izložbe i pisanje knjige „Stranger Than Kindness“ te obnavljanje svoje kolekcije stihova.

Iako se, priznaje, igrao s raznim idejama, poput snimanjem „izolacijskog albuma“, „online korona dnevnikom“ i pisanjem apokaliptičnog filmskog scenarija, ovo vrijeme namjerava provesti razmišljajući.

Na kraju objave obožavateljima je poručio da će, ako ju uspiju odraditi, nadolazeća „Ghosteen“ turneja biti zaista fantastična. Poznavatelji rada Nicka Cavea bez sumnje će mu vjerovati na riječ.