Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna

Kako vjerujemo da se svi pridržavate mjera propisanih uslijed pandemije koronavirusa, odnosno, da ste doma, gdje čuvate vlastito i zdravlje svoje obitelji i sugrađana, SoundGuardian se odlučio na jedan skromni, nadamo se i dobrodošao prilog sadržajnijem korištenju vremena provedenog u kućnoj (samo)izolaciji.

Knjiga "Svako zrno pijeska: Albumi Boba Dylana 1962.-2015.", koju smo objavili krajem 2015. sabire recenzije svih albuma i izdanja iz "The Bootleg Series" koje je do tada objavio veliki Bob Dylan i kao takva predstavlja jedinstveno izdanje na hrvatskom tržištu. Autor svih recenzija naš je dugogodišnji novinar Toni Matošin, crtež na naslovnici djelo je poznatog znanstvenika Antonija Šibera, a pogovor knjizi napisao je jedan od naših najpoznatijih i najpriznatijih glazbenih kritičara Zlatko Gall. "Svako zrno pijeska" i dalje je dostupno u prodaji u svom fizičkom izdanju, a sada vam ga posve besplatno nudimo kao download u .pdf formatu.

Nadamo se da će čitanje ovih recenzija kvalitetno prikratiti vrijeme koje vam, vjerujem, klizi sporije nego inače, u uobičajenom životnom ritmu, te vas možda podsjetiti ili vas potaknuti na slušanje zimzelene glazbe jednog od najvećih kantautora 20. stoljeća.

A do, nadamo se, što skorijeg okončanja pandemije i povratka u normalan život, svako dobro, zdravlje i mir želi vam vaš SoundGuardian!

Knjigu možete preuzeti OVDJE.