Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Organizatori koncerta grupe Judas Priest u Ljubljani objavili su vijest da će kao predgrupa legendardnim Judasima nastupiti australsko-američka grupa The Dead Daisies. Koncert će se održati 14. srpnja u Areni Stožice.

Članovi benda The Dead Daisies redom su velike rock'n'roll face i neki on najvećih glazbenika na svijetu, a čine ga David Lowy, Dough Aldrich, John Corabi, Marco Mendoza i Deen Castronovo koji su svoju karijeru izbrusili u legendarnim bendovima poput Whitesnakea, Journeya, Thin Lizzya i Mötley Crüea. U 15 godina postojanja, bend je nastupao uz rame velikim imenima koji su godinama krojili povijest rock glazbe, a samo neki od njih su KISS, Scorpions, Lynyrd Skynyrd i Guns N' Roses.

Također, ova je petorka prvi američki bend koji se može pohvaliti nastupom na Kubi nakon prekida američkog embarga i nezaboravnim nastupom s orkestrom od 60 članova u Poljskoj. Osim toga, objavili su četiri studijska i jedan live album, a sa svojim su se prvim singlom "Lock 'N' Load" probili među najboljih 20 pjesama 2013. godine.