Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Legendarni glazbenik Nick Cave, osim nevjerojatne glazbene karijere, poznat je po tome što je je jedan od rijetkih izvođača svjetskog ranga koji odgovara na pitanja svoje publike. “The Red Hand Files” je naziv njegovog bloga na kojem publika može postavljati najrazličitija pitanja na koja Cave odgovara javno. Posljednje pitanje postavio mu je frontmen sprskog benda “The Cave Dogs” i Nick mu je dao neočekivani odgovor.

Nikola Krstić, frontmen beogradskog Nick Cave tribute benda “The Cave Dogs” predstavio se Caveu kao osoba koja svira u tribute bendu već devet godina i priznao da pored toga što izvodi njegovu glazbu, oblači se i ponaša kao on. Nakon svoje iskrene izjave, postavio je pitanje je li čuo za njihov bend i šta misli o njima, na šta mu je Cave odgovorio:

“Dragi Nik, nisam upoznat s radom “The Cave Dogs”-a, ali sam te gledao na You Tube-u i mogu reći samo ovo - zvučiš zastrašujuće isto kao i ja.”

Cave je dodao da je čak i njegova supruga Susie, dok je puštao snimku, zastala i prokomentirala kako Cave zvuči odlično, na šta joj je on odgovorio da to nije on, već jedan “srpski uljez” koji zvuči fenomenalno. Cave je Nikoli rekao da mu pošalje adresu, kako bi mu poslao neke svoje stare majice i odijela, kako bi upotpunio njegov kostim.

Ovim odgovorom, Nick Cave je još jednom potvrdio da je zvijezda koja zaslužuje status legende i opravdao velik interes domaće publike povodom nadolazećeg beogradskog koncerta 4. lipnja u Štark Areni.

Ulaznice za koncert u Štark areni su u prodaji na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online na www.tickets.rs