Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

overflow

Punk rock furija Overflow u subotnju je noć, 7. prosinca, na koncertnom planu izvela jedinstveni pothvat u povijesti domaće glazbene scene.

Uspjelo im je tijekom iste večeri odsvirati tri koncerta u tri različita grada što se dosad nije usudio napraviti niti jedan izvođač. Na koncertima u Koprivnici, Varaždinu i Zagrebu u krcatim klubovima Kugli, Elephantu i Vinylu, pretpremijerno su predstavili samo nove pjesme s nadolazećeg albuma i novog starog petog člana benda, producenta i sada novog gitarista Konrada Mulvaja.

Ljubitelji njihova zvuka mogli su uživati u nedavno objavljenim singlovima/spotovima "Words", "Dim", "From My Lips", pretpremijerno su čuli i neke od budućih poput "I Know You", "There`s A Time And Place For Everything", "Anything Goes" i drugih. Unatoč činjenici da su koncerti bili zatvoreni za javnost, njihove nastupe tijekom noći je vidjelo oko 400 posjetitelja, a među ljubiteljima njihova zvuka bilo je i lica s domaće glazbene i medijske scene. Publika je oduševljena viđenim tražila, a bend je savršeno najavio, nadolazeću veliku koncertnu turneju koja kreće nastupom na zagrebačkom AntiValentinovu 15. veljače 2020.

"Pobjeda! Trostruka pobjeda! Uspjeli smo sve kao što smo zamislili, sve što je moglo poći po zlu, prošlo je odlično, vrhunski, savršeno. Upoznali ste Vedrana, bio je sjajan, moćan, raspjevan, ponosni smo. Vratio nam se Kono, sad na gitari, pojačanje u svakom smislu. Ima nas pet! Prvi put nas ima pet! I strašno smo se dobro zabavili, osjećamo se odlično, možda i najbolje ikad. Želimo još!", dojmovi su Gorana Živkovića Žike nakon uspješne subotnje avanture.