Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Red Venture Tour

Uoči objave novog studijskog materijala, sjajne Tús Nua najavile su europsku turneju pod nazivom Red Venture Tour na koju kreću u studenom ove godine.

Turneju otvaraju koncertom u zagrebačkom Attacku 11. studenog, nakon čega putuju za Novi Sad, gdje će 12. studenog nastupati u klubu CK13. U mađarskom Kecskemetu svirat će 13. studenog u klubu Kilele, dan kasnije su u češkom Brnu gdje će ih publika moći pogledati u klubu Kabinet Muz, a 15. studenog su u Bratislavi gdje će svirati u Christianiji. U Pragu će u klubu Underdogs svirati 16. studenog, dok će dva dana kasnije nastupiti u poljskom Wroclawu u D.K. Luksus. Dodatne datume europske turneje tek će najaviti.

Podsjetimo, singlom "Ride" Tús Nua su najavile drugi studijski album, koji bi svjetlo dana trebao ugledati sljedeće godine. Singl prati i spot sniman pod redateljskom palicom Renate Lučić u suradnji s Filipom Filkovićem Philatzom, a produkciju potpisuje More-Magnets. Album "Horizons" Tús Nua su objavile 2017. godine te su dobile kritike hvale od publike i struke. Među pjesmama objavljenima na albumu našla se i "Fight!" koja je na najpoznatijem američkom alternativnom radiju KEXP bila pjesma dana. Cure su svirale i kao support bendu God Is An Astronaut.