Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Slikovni rezultat za svako zrno pijeska

Dok čekamo najnovije izdanje u već vremešnom serijalu "The Bootleg Series" slavnog Boba Dylana, predviđeno za 1. studenoga, Rockmark je za vas snizio cijenu knjige "Svako zrno pijeska – albumi Boba Dylana, 1962.-2015.".

Da podsjetimo, u pitanju je zbirka recenzija koje je o svim dotad izašlim Dylanovim studijskim albumima, kao i cjelokupnom dotadašnjem "The Bootleg Series", za SoundGuardian pisao naš stalni suradnik Toni Matošin. Knjiga je to koja tako služi kao analitički vodič kroz glazbeno stvaralaštvo jedinog nobelovca među rokerima, odnosno, jednog od najznačajnijih umjetnika druge polovice 20. stoljeća.

Za sve koji su ikad 'pušili' Dylana, pa čak i za one zagrižene fanove koji su se već nakupovali knjiga o njemu, "Svako zrno pijeska" nezaobilazno je štivo. Precizna i argumentirana sonda u golem opus koju je mogao napisati samo netko tko itekako dobro znade o čemu piše.

Tako u pogovoru o knjizi piše institucija hrvatske glazbene kritike Zlatko Gall, a vi je do kraja mjeseca, odnosno, do izlaska "The Bootleg Series Vol. 15" 1. studenoga, u Rockmarku možete nabaviti po cijeni sniženoj za 30%.

Požurite po vaš primjerak, a mi vam želimo ugodno i poticajno čitanje te užitak uz glazbu velikog Boba Dylana!