Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

tool

Nakon trinaestogodišnje pauze između dva studijska albuma, grupa Tool uživa u uspjehu njihovog aktualnog albuma "Fear Inoculum".

U intervjuu za Metal Hammer bubnjar grupe Tool je kazao kako će čekanje na idući album biti kraće. Nadam se da ćemo ući u studio i zakucati iduću ploču, kazao je Danny Carey i dodao: imamo tonu materijala. Neće nam trebati 12 godina, a i ako će trebati vjerojatno ću biti tako star da neću moći podići svoje palice za bubnjanje. No, nadam se da ćemo napraviti novu ploču i nastaviti dalje.

Iako bi ove riječi mogle oduševiti fanove, Carey je bio jasan kako bend nema na umu u bližoj budućnosti izbaciti novi album. Novi album ćemo promovirati na turneji iduće najmanje dvije ili tri godine. Mislim da smo tako radili sa svakim albumom, a onda ćemo vidjeti što dalje.

Carey je potvrdio kako je ovim albumom ispunjen njihov ugovor o snimljenih 5 albuma za izdavačku kuću RCA Records. Više smo motivirani, priznao je i nastavio: mrkva na štapu je postala veća jer sada smo slobodni. Ne moramo se baviti izdavačkom kućom, a i ako ćemo se baviti tada će to biti prema našim uvjetima jer sada možemo raditi što god želimo.

Također je kazao kako je iz sessiona u kojima je snimljen aktualni album ostalo hrpa rifova, jamova i sl., ali ne i gotovih pjesama.