Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

oo

Tijekom svih ovih godina, Opća Opasnost je uvijek podržavala mlade nade i sretni su što, ususret velikom koncertu u Domu Sportova, mogu pružiti sjajnu priliku perspektivnom bendu koji još traži svoj put do zvijezda. U suradnji s Inom i Croatia Recordsom Opća Opasnost poziva sve zainteresirane izvođače da ne propuste priliku i osiguraju svoju “Kartu do budućnosti”!

Riječ je o natječaju namijenjenom bendovima koji žele pokazati ono što znaju - uživo pred publikom, ali i u radijskom eteru i šire! Pobjednika očekuje sve što je potrebno za uspješan početak glazbene karijere i kako sam bend ističe: sve no što su i oni sami željeli imati kada su krenuli svirati u svojoj garaži.

Prvi dio nagrade za pobjednika nastup je prije Opće Opasnosti pred mnogobrojnom publikom u Domu sportova (kultnoj dvorani koja i najvećim izvođačima predstavlja izazov i čast), 16. studenog 2019. godine, dok drugi dio nagrade podrazumijeva sve potrebno za dobar početak (tj. nastavak) glazbene karijere! Pobjedničkom bendu bit će ponuđen diskografski ugovor Croatia Recordsa, a pobjednička pjesma (s kojom se bend prijavio na natječaj) bit će objavljena i promovirana kao službeni singl najveće domaće diskografske kuće.

Ako imaš svoj bend i želiš ugrabiti svoju “Kartu do budućnosti” onda ne propusti ovu sjajnu priliku koju ti omogućuju Opća Opasnost, INA i Croatia Records! Zasviraj u Domu sportova, potpiši diskografski ugovor i objavi svoj službeni singl! Sve što ti je potrebno za uspješan početak karijere!

PRIJAVE su primaju do 15. rujna u ponoć na:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zainteresirani bendovi mogu se prijaviti na natječaj do 15.9.2019. u ponoć (00:00) nakon čega će stručna komisija sastavljena od predstavnika benda OPĆA OPASNOST i predstavnika diskografa CROATIA RECORDSA preslušati i pregledati sve dospjele kandidature te odabrati 10 kandidata za sudjelovanje u nastavku natječaja. Odabranih 10 izvođača ulaze u krug javnog internetskog glasovanja koje će se odvijati putem aplikacije koja će se nalaziti na Ininoj Facebook stranici. Po završetku javnog internetskog glasovanja 3 finalista s najvećim brojem prikupljenih glasova svoje glazbeno i scensko umijeće uživo će predstaviti na nastupu u klubu Hard Place gdje će stručna komisija (predstavnici Opće Opasnosti, predstavnik Ine i predstavnik Croatie Records) odabrati i proglasiti pobjednika.

*Svi detalji i uvjeti natječaja dostupni su OVDJE.

“U Domu sportova, uz promociju novog albuma, obilježavamo 27 godina postojanja benda. Idejom “Karta do budućnosti” odlučili smo pozornicu podijeliti s perspektivnim, još neafirmiranim bendom. Nama je definitivno bilo puno teže i potpuno razumijemo u kakvoj situaciji se nalaze mladi i neafirmirani bendovi sa svojom autorskom glazbom. Zato smo sretni što im u suradnji s Inom i Croatia Recordsom možemo pružiti ovu priliku da krenu sa startne pozicije koju mi nismo imali. Vjerujemo kako će ovo nekome pomoći i da će u skoroj budućnosti ostaviti trag na sceni. Pobjednički bend bit će naš poseban gost, a nadamo se i da ćemo ih ponovo vidjeti na njihovom samostalnom koncertu u Domu sportova i to puno prije nego navrše 27 godina bendovskog staža! :) Sretno svima!” - poručila je Opća Opasnost

Na velikom koncertu u Domu sportova, 16. studenog, Opća Opasnost će promovirati svoj aktualni novi album “Karta do prošlosti”. Uz predstavljanje pjesama s “Karte do prošlosti” (koje su nesumnjivo već sad našle svoj put i do nekih novih srca), najpoznatiji slavonski rokeri sa svojom publikom će proslaviti 27. godišnjicu postojanja beda za koju pripremaju svojevrsni glazbeni vremeplov uz presjek najvećih hitova.

Ulaznice za ranoranioce po cijeni od 80 kuna za parter i 100 kuna za tribine dostupne online i na svim prodajnim mjestima sustava Entrio.hr te u klubu Hard Place, Rockmarku i Dirty Old Shopu. Cijena ulaznica a dan koncerta, ako ih još bude, iznosit će 100 kuna za parter te 120 kuna za tribine.