Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

jelena radan

Koncert Jelene Radan i portugalskog gitarista Pedra Abreua koji se trebao održati u subotu, 7. rujna, na Tvrđavi Barone odgađa se, odlukom organizatora, zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uvjeta i mogućnosti nevremena.

Novi datum održavanja koncerta zakazan je za petak, 13. rujna s početkom u 21 sat. Kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin održavanja koncerta.

Ukoliko kupci ulaznica za koncert odluče vratiti svoje kupljene ulaznice, pravo na povrat sredstava imaju isključivo na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene, zaključno sa srijedom 11. rujna.

Za ulaznice koje su kupljene na blagajni Tvrđave Barone te u City Pointu povrat novca će se vršiti isključivo u City Pointu uz predočenje ulaznice i računa. Povrat će započeti u petak, 6. rujna (radno vrijeme City Pointa je od ponedjeljka do petka u vremenu od 9 do 16 sati, te subotom od 9 do 14 sati).

Sustav Eventim: Kupci povrat sredstava mogu ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene. U slučaju da su ulaznice kupljene putem web stranice, povrat novca biti će izvršen na terećenu karticu. Za sva dodatna pitanja kupci se mogu obratiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 060 555 000 radnim danom od 9 do 15 sati.

Za sve dodatne informacije Tvrđava kulture Šibenik stoji na raspolaganju putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broju 091 619 65 34 (od ponedjeljka do petka u vremenu od 9 do 16 sati, te subotom od 9 do 14 sati).