Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

The Rolling Stones Dragutin Andric 50

Ronnie Wood glavni je protagonista dokumentarnog uratka pod nazivom Somebody Up There Likes Me.

Film redatelja Mikea Figgisa premijeru će doživjeti 12. listopada na ovogodišnjem London Film Festivalu. Fokus filma stavlja se na Woodovu glazbenu karijeru, od početaka u zapadnom Londonu preko The Birdsa, Jeff Beck Banda do Stonesa, ali prati i karijeru Wooda kao umjetnika.

Tko bi pomislio da će mladić iz Hillingdona uspjeti kombinirati sve svoje hobije i u konačnici ih pretvoriti u tako raznoliku karijeru, kazao je Wood i dodao: Neopisiv je osjećaj pogledati na na svoj život i raspraviti o ključnim momentima koji su se u njemu dogodili, a kojih se sjećam tako živo kao da su bili jučer. Laska mi što je toliko talentiranih ljudi pristalo odvojiti svoje vrijeme kako bi rekli lijepe stvari o meni.

Ronnie Wood je intrigantna osoba, kazao je redatelj Figgis, kombinacija njegovog eklektičnog glazbenog raspona i ljubav prema slikarstvu činili su se kao obećavajući početak filma. Odlučio sam uskočiti u projekt te smo počeli razgovarati. Pokrili smo toliko područje u razgovorima, što je dovelo do interesantnih susreta, kakav je onaj s Damienom Hirstom, i ljupkih glazbenih svirki u studiju. Ostatak članova grupe Rolling Stones priključio se nizom interesantnih priča i rezultat je film.

Somebody Up There Likes Me uključuje intervjue s Mickom Jaggerom, Keithom Richardsom, Charliem Wattsom i Rodom Stewartom.