Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

indirekt

Detour, perjanice domaćeg popa, 2. listopada održat će svoj prvi solistički koncert u Beogradu. Ovoj electro-acoustic pop glazbenoj atrakciji iz Zagreba pripala je čast da otvori ovogodišnje, peto po redu, izdanje Indirekt Showcase Belgrade festivala, a zajedno sa švedskim sastavom Tiny Fighter u klubu Elektropionir.

Indirekt Showcase Festival održava se po peti put u Beogradu kao prvi Showcase festival u Srbiji. Festival će se na više lokacija u Beogradu održati od 2. do 4. 10., a koncerti će se održati u Domu Omladine, klubovima Elektropionir, Knap i Sprat, dok će se specijalni DJ program odvijati u Yugovinilu.

Kao poseban dio festival izdvaja se Indirekt konferencija koja okuplja glazbene profesionalce iz cijele Europe. Ove godine konferencija će se održati u prostoru Beogradskog marketa, dok će se radionice održati na SAE Institutu. Ulaz na sve konferencijske programe i radionice bit će slobodan.

Ulaznice za otvorenje po promo cijeni od 600 dinara u prodaji su od danas pa sve do 7. rujna na svim prodajnim mjestima Tickets.rs. Nakon ovog datuma ulaznice će iznositi 800 dinara, a potom 1000 dinara.