Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

kisni razdraganci

Piknik- koncertom Ivanke Mazurkijević, Damira Martinovića Mrleta i Dječjeg zbora Kap, nakon dva aktivna tjedna kulture i avanture, završeno je još jedno izdanje dječjeg festivala 'Tobogan' u sklopu projekta Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture. Sama završnica festivala sačuvana je za premijerno predstavljanje dječjeg albuma 'Kišni razdraganci' te istoimene slikovnice koja je nastajala u istoj priči o Kišnim razdragancima, a koje je na papiru oživjela autorica Lana Letović Perčin.

Na premijeri albuma i slikovnice okupili su se i veliki i mali, djeca i oni koji se tako osjećaju, a kako kaže Mrle, bilo je razdragano, veselo i rasplesano.

'Bilo je fantastično, djeca su veselo i rasplesano prihvatila naše pjesme. Čini nam se i odrasli! Uz CD, slikovnicu, veselo društvo, dekice, piknik..Žalimo što se ovakve stvari ne događaju barem jednom mjesečno', poručuje Damir Martinović Mrle.

Slikovnica i CD objavljeni su u izdanju Dallas Recordsa, a cjelokupan je projekt ostvaren uz podršku programskog pravca Dječja kuća – RIJEKA 2020.

Slikovnicu & CD + stickeri po cijeni od 99 kn potražite na sljedećim prodajnim mjestima: Dallas Records, Dallas Music Shop Rijeka, shopu Croatie Records, Aquariusu i Rockmarku, a uskoro i u svim boljim knjižarama.