Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

igor 1

Igor Geržina u četvrtak je uz odličnog Marka Tolju završio seriju od četiri zapažena koncerta u sklopu bajkovitog glazbenog programa "Svim na zemlji" koji se održavao četvrtkom na Adventu na Europskom trgu.

Serija adventskih koncerata na Europskom trgu odličan su završetak još jedne uspješne godine saksofonista Igora Geržine. Sa svojim bendom sastavljenim od vrsnih studijskih glazbenika, Geržina je i ove sezone u sklopu zagrebačkog Adventa održao seriju od četiri zapažena koncerta. Publici je predstavio materijale sa svog novog božićnog albuma "Svim na zemlji" na kojem je u virtuoznoj izvedbi obradio najpopularnije tradicionalne hrvatske božićne pjesme.

igor 2

Glazbenik iznimno zapažene solističke karijere kao instrumentalist i autor, poznat je po svojim atraktivnim nastupima i koncertima na kojima često ugošćuje ponajbolje hrvatske vokaliste. Ovom prigodom pridružili su mu se posebni vokalni gosti: Ricardo Luque, Saša Lozar, Damir Kedžo i Marko Tolja.

Unatoč vremenskim neprilikima odlična atmosfera na jedinom trgu s 1000 <3 sinoć je obilježila uspješan završetak Geržininih sjajnih koncerata i početak nove godine koju ovaj talentirani glazbenik počinje aktivno. Prisutnima je najavio skori solistički koncert u mjesecu zaljubljenih, uoči samog Valentinova te još jedno gostovanje na koncertu Massima.

Poznavajući Geržinu, zasigurno i ove godine možemo očekivati puno odličnih glazbenih projekata.