Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

IMG 1107Poznat po svojim osebujnim izjavama, Prince of Darkness – Ozzy Osbourne je nastavio po svom. Govoreći za The Big Issue, Ozzy je dao svoje mišljenje o Brexitu i o klanu Kardashianki. Za Brexit je rekao da ne kuži o čemu se tu radi. „Zar je to tako velika stvar tamo? Je li ljudi glasaju za ili protiv? Ne čitam novine i ne pratim politiku. Ne razumijem Brexit!“ – rekao je Ozzy.

Kako je njemu Brexit preko bare, na američkom tlu mu nije jasno što to rade Kardashianke. „Neki dan sam pitao Sharon o Kardashiankama. One ne pjevaju, ne glume, ne rade ništa“ – zaključio je Ozzy. Supruga Sharon mu je odgovorila da je danas u trendu ne raditi ništa, biti celebrity i zarađivati gomilu novca. Ozzy im je zaželio sreću i sjetio se vremena kada su oni snimali The Osbournes. Kaže da je to bilo bez scenarija te da bi svatko nakon tri dana kamera u kući malo poludio. Hvala na iskrenosti Ozzy!
Frontman Iron Maidena Bruce Dickinson je prije par dana u intervjuu stranim medijima izjavio da on podupire Brexit te da je glasao za izlazak Velike Britanije iz EU-a. Objasnio je zašto je tako glasao.


Da se malo i našalimo – što se nas tiče, Brexit je ostvaren onog trena kada je Mario Mandžukić zabio gol na polufinalnoj utakmici s Englezima u Rusiji.