Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

DSC 0209Njemačke rock legende – Scorpionsi će u suradnji s švedskom firmom Mackmyra izdati svoj prvi viski. Ovoj njemačko/švedskoj vezi je svakako pridonio i njihov bubnjar Mikkey Dee, a naravno, radi se o istoj destileriji s kojom je i čuveni Motörhead surađivao.

Scorpionsi su oduševljeni što će napokon imati svoj brend viskija, a predstavnica destilerije Angela D'Orazio govori samo najbolje o njima i njihovom interesu za proces stvaranja viskija. Nedavno je i Metallica izdala svoj viski nazvan Blackened American Whiskey, a čovjek koji je zaslužan za taj viski i njegov specifičan okus – Dave Pickerell je nažalost prošli tjedan preminuo. Članovi Metallice su izjavili kako su jako tužni te da su ga smatrali članom benda.
Scorpionsov viski će na naljepnici na boci naravno imati škorpionski repić. Pozdravljam ideju i viskija i naljepnice jer ćemo ubuduće moći ili nazdravljati tim viskijem ili uz njihovu „Still Loving You“ utapati tugu zbog ljubavnih brodoloma.
scorpionssinglemaltwhiskyI dok se stari rokeri bave viskijima i ostalim alkoholnim pićima, neki žesticama a neki pivom, američke slatkice poput Demi Lovato se navikavaju na trezven život nakon odvikavanja od alkohola. Želimo joj puno uspjeha!