Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

ArianaGrande Sweetener album cover UniversalMusicNakon iznimno uspješne godine zahvaljujući albumu „Sweetener“ pjevačica, autorica, glumica i aktivistica Ariana Grande proglašena je ženom ove godine od strane Billboarda. Ariana će tako ući u društvo Selene Gomez, Madonne, Lady Gage i Taylor Swift koje su već počašćene tim naslovom.

Zašto baš ona zaslužuje taj naslov od strane Billboarda objasnio je Ross Scarano: „Ariana Grande je zvijezda zbog svojih stavova. Nikada nije išla utabanim stazama već je hrabro kročila svojim. Čvrsto stoji iza svojih stavova, ima muda, sama je napisala neke od njenih najpopularnijih pjesama i apsolutno zaslužuje biti „Woman of the Year“. Dodjela nagrade će biti 6.12.2018. u New Yorku na Music awards gali.
Nažalost su Arianinu karijeru obilježile i tragedije, a najveća se dogodila u Manchesteru tijekom njenog koncerta 2017. kada je poginulo 22 njenih fanova a preko stotinu ih je ranjeno. Ni privatno joj ne cvjetaju ruže. Bivši dečko Mac Miller je počinio samoubojstvo a nedugo nakon tog nesretnog događaja pukle su i zaruke s komičarem Peteom Davidsonom.