Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Vojko VVojko V i grupa High 5 dolaze u subotu, 29. rujna u 16 sati u Shoosterov shop u zagrebačkom Arena Centru na druženje s fanovima, a sve u danima zagrijavanja za veliki koncert u Domu sportova.

Dvosatni Meet up u Shoosterovom shopu bit će sjajna prilika upoznati, družiti se, uloviti fotku ili autogram Vojka i High 5 na posebno napravljenim potpisnim karticama, dok će sve pratiti pravi klupski party moderiran od Alex Milinković s Entera Zagreb. Svi fanovi će moći zaigrati kviz u kojem će glavna nagrada biti VIP tretman u Domu sportova 12. listopada, a utješne nagradne ulaznice za koncert o kojem se priča već mjesecima. Posebna pogodnost pripremljena je nakon Meet upa, od 18 do 21 sat. Svi koji u Shooster Areni predoče potpisane kartice od Vojka ili High 5 dobivaju 20% popusta na sve.

Vojko V napast će zagrebački Dom sportova u petak, 12. listopada na krilima najvećeg hip hop albuma godine. Kao gosti stižu Vuk Oreb, Sky Wikluh, Stipe Srdela i Tonči Huljić, ali oni posebni bit će upravo High 5 koji će predstaviti i svoj novi album «Backstage Boys».