Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Vatra akustikTvornicaKulture 6Vintage Industrial sinoć je bilo mjesto okupljanja najvećih Vatrinih obožavatelja koji su imali prilike uživati u poklonjenom koncertu i intimnoj atmosferi prepune ljetne terase prožete akustičnim zvucima njihovih najvećih uspješnica!

Plesalo se i pjevalo na 'Saturn', 'Gorim, 'Tremolo', 'Mornarsku majicu', 'Želim biti ti', 'Tango' pa sve do novih uspješnica 'Sekvoje' i aktualnog 'Nama se nikud ne žuri' koji je nakon samo pola godine emitiranja zauzela visoko drugo mjesto s najvećim brojem radijskih postaja na kojima je emitirana, a na nacionalnoj top ljestvici među prve top tri pjesme nalazi se već punih 29 tjedana, od čega gotovo 13 puta na prvom mjestu!

U eterima diljem Hrvatske i regije 'Nama se nikud ne žuri' zasigurno će se slušati još dugo, a iako se njima nikud ne žuri, Vatra je požurila do okruglog dvadesetog rođendana čija je proslava na najbolji mogući način započela sinoć na prepunoj terasi Vintage Industriala:

Zahvaljujem ljudima koji su gotovo godinu dana prije koncerta kupili svoje ulaznice za naš rođendanski party u Domu Sportova! Sinoćnji nastup na terasi Vintage Industriala bio je puno više od uobičajenog koncerta, bilo je to prije svega druženje sa našim najvjernijim fanovima kojima se od srca zahvaljujemo na bezrezervnoj podrsci! Veselimo se novom susretu sa svima njima, ako ne prije, onda 05.04.2019. u Domu Sportova!“ (Ivan Dečak)

'Kraj' je bila pjesma kojom su zatvorili sinoćnji koncert, ali zasigurno nije označila kraj događaja, već početak druženja s Vatrom i fanovima koji su se idućih sat vremena s njima družili, fotografirali i skupljali potpise benda, između ostalog i na poklon plakatima koji službeno najavljuju veliku rođendansku proslavu 5.4.2019. u Domu sportova!

Ulaznice | 70 kn do 31.1. |

Dirty Old Shop | Tratinska 18, Zagreb
Rockmark | Berislavićeva 13, Zagreb
Dallas Records | Paromlinska 49/1, Zagreb
Dallas Music Shop Rijeka | Splitska 2a
Prodajna mjesta Eventima | https://bit.ly/1IVyWcj
ONLINE Eventim.hr |  https://goo.gl/9Tkc4f