Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Screen Shot 2018 06 04 at 16.42.49

Najutjecajnija mlada imena izdavačke kuće XL Recordings i producent Richard Russell još ranije su pokrenuli projekt Everything Is Recorded i objavili album „Everything Is Recorded By Richard Russsell“. Cijeli proces snimanja i prvi koncerti dokumentirani su u filmu „Everything Is Recorded“, koji ekskluzivno možete pogledati na novoj video platformi 4:3 putem sljedećeg linka.

Tridesetominutni film „Everything Is Recorded“ je sastavljen od kratkih intervjua s većinom sudionika na projektu, kao i snimaka studijskih sessiona i živih nastupa. Pored Russsella, koji je ujedno i jedan od osnivača izdavačke kuće XL Recordings, na projektu su sudjelovali Baluji Shrivastav, Ben Reed, Giggs, Green Gartside, Ibeyi, Infinite Coles, Joe Brown, Lil C, Mela Murder, Nubya Garcia, Obongjayar, Peter Gabriel, Sampha, Tic, Wiki, Yazz Ahmed, Syd, Damon Albarn, Kamasi Washington, Rachel Zeffira i Owen Pallett.

Video su režirali CHILD i Mahaneela dok je svoj doprinos dao i Toby Ziegler, koji je u cijelosti zadužen za vizualni identitet ovog projekta. Platforma 4:3 je novi projekat u okviru organizacije Boiler Room i bavi se promocijom kratkih filmova alternativne estetike.

Album „Everything Is Recorded By Richard Russell“ je naišao na odlične reakcije kritičara i osvojio je Hyundai Mercury Music nagradu za album godine, a dostupan je na Deezeru.