Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Springsteen

Pojavile su se glasine o koncertima Brucea Springsteena u Irskoj kojima bi trebala započeti nova europska turneja!

U intervjuu za irski magazin Joe Van Zandt, gitarist Springsteenovog E Street Banda, izjavio je kako svi razmišljaju o koncertima u Irskoj 2019. godine. Jasno je naglasio kako će samo Springsteen odlučiti hoće li i kada će početi nova svjetska turneja s E Street Bandom. Iako je uvjeren da će se vratiti u Europu najkasnije 2019. godine, Van Zandt je izjavio kako još uvijek nisu napravili konkretne planove za turneju. Bruce se odlučio odmoriti do kraja ove godine, izjavio je Van Zandt. Ipak, The Boss ne odmara nego trenutno nastupa na Broadwayu sve do 15. prosinca 2018.

Jon Bream, izvjestitelj StarTribunea, posjetio je Springsteena u backstageu nakon jednog broadwayskog nastupa gdje mu je The Boss nagovijestio novu svjetsku turneju za 2019. Prenosimo dio iz njegovog članka:

Bruce se presvukao nakon koncerta i izgleda da jedva čeka krenuti na novi put sa svojom suprugom. Ima pripremljen novi album, no zasad se ne spominju ikakvi datumi. Hoće li odvesti svoj "Springsteen on Broadway" show na put oko svijeta?

Ovdje sam do prosinca, rekao je Bruce Springsteen. Vidjet ćemo, vidjet ćemo, vidjet ćemo. Moram pobjeći.