Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

nin

Iako nas još nekoliko mjeseci dijeli od najavljene i dugo očekivane europske ljetne turneje Nine Inch Nails-a, veliki europski gradovi već su neko vrijeme rasprodani. Za najvjernije fanove koji još nisu uspjeli nabaviti svoje ulaznice ostaje opcija uputiti se na jedan od europskih ljetnih festivala koji će ove godine ugostiti Trenta Reznora i njegov NIN.

Hrvatskoj publici jedan od dostupnijih solo nastupa svakako je onaj u Berlinu u sklopu Citadel Music Festivala koji će se održati 2. srpnja 2018. godine. Spomenuti festival događanje je koje publici donosi pojedinačne samostalne nastupe velikih imena a koji se održavaju tokom ljeta u Berlinu unutar zidina stare utvrde Zitadelle Spandau. Osim NIN-a, neki od velikih imena koja će ovo ljeto zabaviti berlinsku publiku u sklopu Citadela Music Festivala još su  A Perfect Circle, Lenny Kravitz, Massive Attack, Arcade Fire i mnogi drugi. Mnogi od njih, uključujući i Nine Inch Nails-e, kako to obično biva u Berlinu, već su neko vrijeme rasprodani.

Osim Berlina, rasprodana su i dva datuma u Londonu, nastupi u Parizu i Amsterdamu, a na kojim još mjestima možete uloviti kartu za ovogodišnju europsku turneju Nine Inch Nails-a, provjerite na službenoj stranici benda:

http://www.nin.com/live/