Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

svako zrno pijeska

Veliki Bob Dylan danas slavi svoj 77. rođendan. Tim povodom, samo danas našu knjigu "Svako zrno pijeska – Albumi Boba Dylana" možete nabaviti po cijeni od samo 44,50 kn (+troškovi poštarine)!

Da podsjetimo, knjiga objedinjuje recenzije svih Dylanovih studijskih albuma, kao i izdanja iz edicije "The Bootleg Series", objavljenih do 2015. Knjiga tako služi kao analitički vodič kroz glazbeno stvaralaštvo velikog američkog kantautora, jednog od najznačajnijih umjetnika proteklih pola stoljeća. Autor svih tekstova je Toni Matošin, dok je pogovor napisao naš cijenjeni glazbeni kritičar Zlatko Gall, koji kaže:

"Za sve koji su ikad 'pušili' Dylana, pa čak i za one zagrižene fanove koji su se već nakupovali knjiga o njemu, "Svako zrno pijeska" nezaobilazno je štivo. Precizna i argumentirana sonda u golem opus koju je mogao napisati samo netko tko itekako dobro znade o čemu piše."

Autor naslovnice naš je poznati znanstvenik Antonio Šiber.

Požurite, knjigu s ovim jedinstvenim popustom možete naručiti do ponoći i to samo direktnom narudžbom na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.!