Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

2cellos

2CELLOS ne prestaje nizati uspjehe jedan za drugim i taman kada već pomislimo da smo nekoliko puta rekli kako je ovaj popularni violončelistički dvojac 2CELLOS doživio vrhunac svoje karijere, oni ljestvicu pomaknu još više.

A pitamo se da li i može više od ove nove objave, a to je da će sljedeći tjedan, 26. svibnja nastupiti na otvorenju finala Lige prvaka u Kijevu.

Luka Šulić i Stjepan Hauser imat će čast otvoriti finale jednog od najprestižnijeg sportskog natjecanja koje je prošle godine pratilo više od 350 milijuna ljudi.

„Ovaj nastup doživljavamo kao vrhunac naše karijere! Iznimno smo sretni i ponosni što ćemo biti dio ovakvog velikog i spektakularnog događaja“, rekao je Hauser uoči nastupa.

2cellos ronaldo

Prije nego što 2CELLOS nastupe uoči finala na pozornicu će stupiti i svjetski poznata pjevačica Dua Lipa koja će izvesti mega popularni hit „New Rules“, a pridružit će joj se i pjevač Sean Paul s kojim je pjevačica snimila pjesmu „No Lie.“  

Nakon njihovog nastupa na pozornicu dolaze, u maniri pravih svjetskih zvijezda, 2CELLOS koji će odsvirati himnu Lige prvaka u svojoj jedinstvenoj interpretaciji, dok će u međuvremenu na teren izlaziti igrači Real Madrida i Liverpoola.

Te večeri uz dvojac 2CELLOS nastupit će još tri naša igrača – Luka Modrić i Mateo Kovačić kao igrači Real Madrida, ali i Dejan Lovren kao igrač Liverpoola.

Ovaj događaj je iznimno popularan, a ujedno i jedan od najgledaniji, stoga ne propustite finale i nastup naših dečkiju koji će promovirati Hrvatsku na najbolji mogući način!

Mora se priznati, 2CELLOS su najbolji ambasadori svoje zemlje jer ovo je uspjelo samo odabranima.