Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Tonči Huljić

Bruto Geto proslijedili su nam otvoreno pismo upućeno Tonči Huljiću te ga kao takvo u potpunosti i prenosimo.

Poštovani g. Huljiću,

Pišemo ovo otvoreno pismo u nadi da će naš poslovni prijedlog prema Vama uroditi plodom.

Promatrajući Vaš nedavni rad nismo mogli ostati ravnodušni na Vaš otvoreni poziv za nepovratno financiranje glazbenih spotova. Naime, u pjesmi "Pasta Italiana" koju ste radili usuradnji s Vojkom V, i Krešom Bengalkom, otvoreno spominjete kako "klošarima plaćate spot", a to je poruka na koju smo morali reagirati. Bitno je da odmah naglasimo kako nas mnogi opisuju kao klošare. To i spominjemo u našem singlu "Rekli su ti", gdje opisujemo kako su nas drugi nazvali takvim imenom. Osim toga, veliki smo obožavatelji Vašeg rada i cijenimo svaki Vaš doprinos domaćoj glazbenoj sceni.

Upravo iz gore navedenih razloga voljeli bi iskoristiti ovu priliku za nepovratno financiranje našeg novog glazbenog spota. Radi se o spotu socijalne tematike, a spremni smo Vam maksimalno ići na ruku kako bi troškovi produkcije bili što niži. Spremni smo se naći i uživo kako bi mogli dogovoriti daljnje korake u ostvarivanju ove suradnje.

Imate li neki komentar na naše ideje, slobodno dodajte malo Huljofona. Vjerujemo kako Vam se ova ideja sviđa, a zato željno iščekujemo Vaš odgovor.

Otvoreni smo za kontakt na našu e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Srdačan pozdrav,

 

Bruto Geto