Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Marija BTS cc Anja Turanski 1

Mlada i talentirana Marija Žeželj predstavila je atmosferu sa snimanja videospota za svoj aktualni singl „Louder Than A Drum“. Video s kadrovima iza scena moguće je pogledati u nastavku.

U videu koji fanove vodi iza kulisa snimanja videospota, Marija govori o inicijalnoj ideji koja je pokrenula ovaj projekt te o značenju koje ova pjesma i prateći videospot imaju za nju. „Kroz ovu pjesmu sam pokazala što meni znači sve ovo i na koji način pristupam publici“ iskrena je Marija i nastavlja „Sudjelovala sam u pisanju ove pjesme, tako da mi je vrlo bliska, i uživala sam u čitavom procesu stvaranja“. Osim Marije, u videu svoje dojmove otkrivaju i redatelj Kosta Đuraković, stilist Vladimir Gašić, producentica Vanja Lozanović te make-up artistica Ena Jović.

Pjesmu i prateći video „Louder Than A Drum“ Marije je predstavila krajem prošle godine, kao svoj drugi po redu samostalni singl. Produkciju singla potpisuje austrijski dvojac Popmaché, s kojima je Marija surađivala i na svom debitantskom singlu „Dance Like Nobody's Watching“. Oba prateća videospota na Marijinom YouTube Vevo kanalu trenutno broje više od 15 milijuna pregleda.