Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BILLY CORGAN SOLO ALBUM 1000

Prema fotografiji koju je Billy Corgan objavio na svom Instagram profilu dalo bi se naslutiti na ponovno okupljanje Smashing Pumpkinsa. Naime, objavio je fotografiju iz studija na kojoj se nalazi on, uz dva osnivajuća člana Smashing Pumpkinsa, gitarista Jamesa Iha i bubnjara Jimmya Chamberlina. U naslovu fotografije između ostalog stoji „koliko uspomena se prisjetimo kada se nas trojica nađemo.“

Prvi puta nakon 16 godina (2016.) Corgan, Iha i Camberlin nastupili su zajedno nakon objave zadnjeg studijskog albuma s D'arcy Wretzkyem 2000. godine pod nazivom 'Machina II/The Friends & Enemies of Modern Music' dok je Chamberlin također pridonio na bendovom albumu 'Zeitgeist' objavljenog 2007.

Prošlo ljeto Chamberlin je čak izjavio kako se nada turneji s originalnim sastavom benda kojeg je opisao kao „treći dio čangrizavih staraca, samo što smo u našem slučaju četiri starca, a jedan od njih je žena.“ Što se tiče Corgana, nedavno je objavio nijemi film 'Pillbox' te svoj drugi solo album 'Ogilala' na kojem je sudjelovao Iha, njihov prvi zajednički rad od raspada benda.